Autamme asiakkaitamme menestymään

Fin-Terpuu on kajaanilainen metsäteollisuuden logistiikkapalveluja tarjoava konserni. Päätoimialamme ovat logistiikka, huolto, konsultointi sekä koneiden ja henkilöstön vuokraus. Olemme erikoistuneet puunjalostusteollisuuden, satamien ja terminaalien sisäisiin kuljetuksiin sekä vesitiekuljetuksiin. Päätoimipaikkamme sijaitsee synnyinsijoillamme Kajaanissa.

Meillä on parhaat asiantuntijat

Meillä on yli 40 vuoden kokemus logistiikka-alasta. Teemme työmme aina tarkasti ja huolella. Käytössämme on alan uusin teknologia ja kalusto. Opimme asiakkailtamme ja työntekijöiltämme koko ajan ja kehitämme toimintaamme sen pohjalta.

Ympäristön hyväksi – perusasioista lähtien

Haluamme taata hyvän ja ympäristöystävällisen työpaikan ja toiminnan. Kehitämme yhtiötämme ekologisesti ja yhteiskunnallisesti kestävällä tavalla. Tämä ei ole vain tyhjää puhetta vaan toimimme näin oikeasti, aloittaen konkreettisista perusasioista. Seuraamme esimerkiksi ajotapakäyttäytymistä ja polttoaineen kulutusta sekä käytämme koneissamme kotimaista, uusiutuvaa polttoainetta.

Turvallisuutta ja hyvinvointia

Pidämme huolta työntekijöistämme ja huolehdimme heidän hyvinvoinnistaan. Työturvallisuus on meille tärkeää ja kehitämme sitä jatkuvasti. Noudatamme kaikkialla asiakkaidemme vaatimia työturvallisuusohjeita ja parannamme turvallisuutta yhdessä heidän kanssaan.

Alamme ensimmäisinä haluamme auttaa myös asiakkaitamme menestymään

 

 

Verkkolaskutus

Yrityksemme tiedot Välitystiedot
Nimi Y-tunnus Verkkolaskuosoite Välittäjän tunnus Välittäjä
Fin-Terpuu Oy 0761631-8 003707616318 003714377140 Ropo Capital Oy